Skip to main content

Museo verkossa

Mobiilioppaat

Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseon mobiilioppaat ja verkkonäyttelyt kertovat kotimuseosta, sen kokoelmista, Lönnström-yhtiöiden historiasta ja museon puutarhasta. Erityisesti lapsille suunnattu on Kurkistus kotimuseoon -opas, joka sisältää myös pieniä tehtäviä.

Mobiilioppaat on toteutettu Suomen museoliiton Seinätön museo -alustalle. Niiden käyttäminen ei vaadi erillistä sovellusta tai rekisteröitymistä.

Lönnströmin kotihiiri seikkailee videolla

Kierros Lönnströmin kotimuseon puutarhassa

Kierros Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseossa

Suomalaista design-lasia kotimuseossa

Tanskalaista posliinia kotimuseossa

Lapsille suunnattu opastus Kurkistus kotimuseoon

Kerttu ja Iiro Östmanin elämän kuunnelmat vievät Lönnströmin tehtaiden työntekijöiden sota-ajan arkeen

Kierros Lönnström-yhtiöiden tehdasalueella Kaivopuistossa

Lönnströmin kotihiiren video-opastus

Kotimuseoon voi tutusta myös Lönnströmin kotihiiren video-opastuksen kanssa. Lönnströmin kotihiiri seikkailee videoilla esitellen kotiaan ja kertoen talon asukkaista. Kotihiiri houkuttelee lapset myös tekemään hauskoja tehtäviä. Video-opastuksen on suunnitellut musiikkipedagogi Venla Wallenius, joka myös esiintyy kotihiirenä videolla. Kotihiiren video-opastus on katsottavissa YouTube-kanavaltamme.

Tutustu kotihiiren videoihin
Lönnströmin kotihiiri kertoo museosta lapsille. Kuva Sini Vuorikivi.

Lönnströmin taidemuseon YouTube-kanava

Kanavaltamme löytyy Lönnströmin taidemuseon nykytaideprojekteihin liittyviä tallenteita ja haastatteluja sekä Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseota esitteleviä videoita, mm. juhlakattauksia ja kotimuseossa kuvattu museodraama.

Lönnströmin taidemuseon Youtube-kanava

Sosiaalinen media

Lönnströmin taidemuseon sekä Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseon kuulumisia voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.