Skip to main content

Järjestämme Eino Leinon päivänä 6.7. klo 14.00–17.00 Runopuutarha-tapahtuman Keskustelupuistossa. Tapahtumassa on ohjelmaa kaikenikäisille: Harry Potterista tuttua huispausta, Lukukoira Osku, runonvaihtopiste ja lukemishetkiä lukuteltassa.

Tule lukemaan suloiselle Lukukoira Oskulle. Tai ota runokirja mukaan tapahtumaan ja kirjoita vaihtoon lempirunosi Runonvaihtopisteellä. Lukemishetkiä lukuteltassa järjestetään lastenkirjoista runokirjoihin. Ohjelmassa on myös puistopelirata ja jättisaippuakuplia. Rauman Flikkatten Göör esiintyy. Tapahtuma on maksuton, tervetuloa!

Iltapäivän ohjelma:

  • Lukukoira Osku on paikalla tapahtumassa klo 14.00–15.15
  • Kuorolaulua, Rauman Flikkatten Göör klo 16.00
  • Harry Potterista tuttua huispausta lapsille (ikäsuositus: 3.–6.luokkalaisille) . Ensimmäinen ryhmä aloittaa pelin klo 14.00 ja toinen ryhmä klo 15.00. Yhteen peliin mahtuu mukaan 20 lasta. Ilmoittaudu huispaukseen tämän sivun lomakkeella. Ilmoittautua voi myös paikan päällä, jos tilaa on.
    Ota mukaan juoksemiseen sopivat kengät ja luuta. Voit ottaa mukaan myös oman viitan tai koulupuvun. Viittoja myös tapahtumapaikalta.
  • Harry Potter lukuhetki klo 15.30
  • Pitsikaupungin kesäyrittäjien hattarakoju (maksullinen)
  • Tapahtumassa on tikkupullan paistoa ja Rauman Latu ry:n buffetti (maksullinen, käteinen tai MobilePay).

Keskustelupuisto sijaitsee Raumalla osoitteessa Kalliokatu 28–30.

Keskustelupuiston kesään 2024 kuuluu paljon maksuttomia tapahtumia eri ikäisille. Tapahtumissa mukana Rauman Latu ry, Pitsikaupungin kesäyrittäjät, Mixa.fi, Hämy-yhteisö, Wellness-Friski ja Rauman kaupungin Wihertoimi.

Keskustelupuisto on taiteilijaduo Tellervo Kalleisen ja Oliver Kochta-Kalleisen yhteisöllinen nykytaideteos ja Lönnströmin taidemuseon kolmas Lönnström-projekti.

Ilmoittautumistiedot Runopuutarhan huispaukseen, ikäsuositus 3-6lk.

Ryhmä

Rastita kummassa ryhmässä haluat pelata, molemmissakin voi. Max määrä per ryhmä on 20 henkilöä.