Skip to main content

Keskustelupuiston kesään 2024 kuuluu paljon maksuttomia tapahtumia eri ikäisille. Tervetuloa mukaan! Keskustelupuisto sijaitsee osoitteessa Kalliokatu 28-30, Rauma.

Keskustelupuiston kesä:

La 6.7. 14–17 Runopuutarha

Eino Leinon päivän tapahtumassa Harry Potterista tuttua huispausta*, Lukukoira Loru, runonvaihtopiste ja lukemishetkiä lukuteltassa. Lisäksi puistopelirata, jättisaippuakuplia, kuoroesitys, hattaraa ja tikkupullan paistamista.

Ke 10.7. 14–16 Kuvataiteen päivä

Akvarellimaalausta puiston kukista ohjattuna.* Ota mukaan omat maalausvälineet.

La 20.7. 14–17 Keskustelupuiston Mukulafest

Koko perheen tapahtumassa esiintyy Kielinupun Katri. Satasirkuksen sirkuskoira Sirius ja Tirehtööri Tähtinen tekevät temppuja ja ilmapallokoiria. Kukkaseppeletyöpaja.* Lisäksi Face flower -kukkatatuointikoju, jättisaippuakuplia, puistopelirata, hattaraa ja tikkupullan paistamista.

Ti 23.7. 16–19 Mielenpuutarha

Keskustelupuiston wellness-tapahtumassa koko perheen puistojumppa, pilatesta, silent disco, yrttihaudukkeiden maistelupiste ja vauvojen luontokylpy.*

Ke 24.7. 14–17 Keskustelupuiston jamit

Esiintymässä eri artisteja, lisäksi puistopelirata, jättisaippuakuplia, kukkakorupaja, hattaraa ja tikkupullan paistamista.

To 1.8. 16.30–17.30 Keskustelupuiston kasvit, opastettu kierros

Kierroksella* Asiantuntijana kaupunginpuutarhuri Mari Pohjalainen. Kierroksen päätteeksi kylmää minttuhauduketta ja keksejä.

* osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautumislomake avautuu museon verkkosivuille kesäkuussa.

Tapahtumissa mukana Rauman Latu ry, Pitsikaupungin kesäyrittäjät, Mixa.fi, Hämy-yhteisö, Wellness-Friski ja Rauman kaupungin Wihertoimi.

Keskustelupuisto on taiteilijaduo Tellervo Kalleisen ja Oliver Kochta-Kalleisen yhteisöllinen nykytaideteos ja Lönnströmin taidemuseon kolmas Lönnström-projekti.