Skip to main content

Tule keskustelemaan Rauman alueesta kulttuurin ja luovan toiminnan paikkana, alueen kehittämissuunnitelmista ja tulevaisuuden näkymistä.

Speak Out -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 29.3. klo 13-15.30 ja se on suunnattu kaikille kiinnostuneille. Ohjelmassa on taidelähtöistä työskentelyä, emotion mapping -työpaja sekä tietenkin kahvia ja pullaa. Tapahtumaan voit ilmoittautua täällä

Tapahtuma on Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseossa (Syväraumankatu 41). Lämpimästi tervetuloa!

IN SITU Lab Finland ja Lönnströmin taidemuseo yhteistyössä

Seuraa Instagramissa In_Situ_Finland

IN SITU Finnish Lab on osa laajempaa IN SITU -hanketta, jota rahoittaa European Union Horizon ohjelma ja Suomessa koordinoi Turun yliopisto. Hankkeessa tutkijat selvittävät, millaisia erityispiirteitä, tarpeita ja potentiaalia maaseudun kulttuuri- ja luovilla aloilla on eri puolilla Eurooppaa Portugalissa, Irlannissa, Islannissa, Suomessa, Latviassa ja Kroatiassa. Suomessa tutkimus toteutetaan Rauman ja Eurajoen maaseutualueilla yhteistyössä luovien ja kulttuurialojen toimijoiden kanssa.

The IN SITU project has received funding from the European Union’s Horizon Europe research and innovation programme under grant agreement no. 101061747.